spot_img
-3.4 C
Rapla
Reede, 3 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
9. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 4. detsembril kasutas mees Järvakandis oma endise elukaaslase, 31-aastase naise kallal füüsilist vägivalda. Lähisuhtevägivalla juhtumi üksikasjad selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

Märjamaa vald
12. detsembril pärast kella 15 sai politsei teate, et 31-aastane mees lõi korteris tuttavat 51-aastast naist. Juhtunu üksikasjad selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

Rapla vald
6. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 2. detsembril soovis 29-aastane Rapla valla mees osta internetist arvuti videokaarti. Mees tegi videokaardi müüjale rahaülekande, kuid kaupa ta ei saanud ega ole talle ka raha tagastatud. Tekitatud kahju on 553 eurot.
9. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 4. või 5. detsembril varastati Raplas korterist 58-aastasele mehele kuuluv mobiiltelefon. Vargusega tekitatud kahju on 500 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Koolibuss libises kraavi
7. detsembril kell 7.39 sõitsid päästjad Märjamaa valda Lestima külla, kus koolibuss oli ühe rattaga kraavi vajunud. Päästjad tõmbasid bussi tagasi teele. Keegi õnnetuses viga ei saanud, kuid päästjate sõnul oli Tallinna-Pärnu maantee väga libe.

Libe tee põhjustas avarii
7. detsembril kell 12.25 sai Häirekeskus teate, et Kehtna vallas Nadalama külas oli toimunud kahe sõiduautoga liiklusõnnetus. Päästjad eemaldasid autodel süttimisohu, vintsisid avariilise sõiduki tee äärde ning tähistasid selle päästetööde lindiga. Lõpuks puhastati tee autotükkidest. Üks kannatanu viidi kontrolliks haiglasse. Autode teisaldamisega tegelesid edasi omanikud. Päästjate sõnul oli tee sündmuskohal väga libe.

Liiklusõnnetus Orgital
9. detsembril kell 8.08 kutsuti päästjad Märjamaa valda Orgita külla, kus Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel oli toimunud kahe sõiduautoga liiklusõnnetus. Päästjad eemaldasid sõidukitelt süttimisohu ning reguleerisid liiklust kuni politsei tulekuni. Ühe kannatanu vaatas kiirabi kohapeal üle.

Korstnas süttis pigi
12. detsembril kell 8.56 kutsuti päästjad Märjamaa valda Kivi-Vigala külla, kuna korstnas oli süttinud pigi. Päästjate saabudes oli helistaja põlengu juba kustutanud. Päästjad tuvastasid, et suitsulõõr oli tahma ja pigi täis, mistõttu oligi põleng tekkinud. Lõpuks kontrollisid päästjad küttekolded üle, tegid kodunõustamist ning keelasid kütmise kuni korstnapühkija tulekuni. Majas olid töökorras suitsu- ja vinguandur.

Lääne päästekeskus

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused