6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
SportLauatennise seeriavõistluse kolmas etapp

Lauatennise seeriavõistluse kolmas etapp

Laupäeval, 10. detsembril peeti Alu spordihoones lauatennise seeriavõistluse kolmas etapp. Päeva jooksul oli võistlustules 43 lauatennisisti.

Meeste finaalis läksid vastamisi Allan Salla (Tallinn) ja Antti Luigemaa (Pärnu klubi Vint 90). Mäng kujunes viie seti pikkuseks ning viimase seti võitis Luigemaa eriti napilt 16:14. Naiste finaalis võtsid teineteiselt mõõtu eelmise aasta üldvõitja Marika Kotka Veliselt ja Kohila mängija Kristi Ernits. Ka see mäng venis viie seti pikkuseks ning lõppes viiendas setis seisuga 15:13 Kotka kasuks. Meeste esikolmiku moodustasid Alu etapil Antti Luigemaa, Allan Salla ja Urmas King (Tallinn). Naiste absoluutarvestuse parimad olid Marika Kotka, Kristi Ernits ja Neverly Lukas (Kohila).

Pärast kolme etappi on enim punkte kogunud Kalju Kalda (154). Temale järgnevad Ain Raid (146) teise ja Arvi Merigan (143) kolmandana. Naiste konkurentsis troonib esikohal Marika Kotka (133), kellele järgnevad Kristi Ernits (115) ja Aili Kuldkepp (69). Hooaja neljas etapp kannab Rapla etapi nime ning see toimub 21. jaanuaril Valtu spordimajas. Läbiviija on Aavo Bollverk ja võistlustega tehakse algust kell 10.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare