21.6 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
TVPodcast: Carl Alas räägib kogemustest jõuluvana mängimisel

Podcast: Carl Alas räägib kogemustest jõuluvana mängimisel

Carl Alas on juba aastaid käinud jõuluajal mängimas jõuluvana. Seda nii perede juures kodus kui ettevõtete jõulupidudel. Selle aja jooksul on tulnud ette mitmeid lõbusaid seiku, mis väärivad meenutamist. Tänases Raplamaa Sõnumite podcasti osas räägibki Carl Alas sellest kuidas käib jõuluvana tegemine. Nii näiteks kuuleb lugu selle kohta kuidas ta sõitis jõuluvana kostüümis järgmise pere juurde ning politsei ta tee peal kinni pidas. Samuti on juttu sellest kuidas tulla toime palavusega, kui võõras kodus kanda paksu jõuluvana mantlit. Mõni perekond ootab, et jõulumees istub koos nendega lauda ning maitseb ka seapraadi. Ja loomulikult on tulnud ette neid lugusid kui lapsed üritavad habet eest ära sikutada. Kõige selle kohta küsib Carl Alase käest Siim Jõgis.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare