23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
SportJalgpalli MM-i ennustusvõistlusel selgus võitja

Jalgpalli MM-i ennustusvõistlusel selgus võitja

Koos jalgpalli maailmameistrivõistlustega lõppes ka Raplamaa Sõnumite ennustusmäng.

Argentina ja Prantsusmaa vahelises finaalis aset leidnud penaltiseeria järel sai selgeks, et meie ennustusmängul on kaks võitjat. Kaks ennustajat teenisid võrdselt 28 punkti ning need olid Kaire Keelmann ja Sander Kala.
Täpselt nagu maailmameister, selgus ka Raplamaa Sõnumite ennustusmängu võitja alles viimase penalti järel, mille lõi väravasse argentiinlane Gonzalo Montiel. Enne finaali juhtis ennustusmängu Kaire Keelmann, kes oli ennustanud, et suurimaks väravakütiks tõuseb Kylian Mbappé ja maailmameistriks tuleb Prantsusmaa. Teatavasti lõigi Mbappé enim väravaid ning krooniti seega turniiri suurimaks väravakütiks. Keelmann teenis selle ennustuse eest 3 punkti, kuid maailmameistriga pani ta mööda – küll napilt, aga samas kindlalt.
Sander Kala tegi samal ajal finaalmänguga suure tagasituleku, sest tema ennustas väravakütiks Mbappéd ning märkis tiitlivõitjaks Argentina. Just nii läkski. Nii tõusis Kala sarnaselt Keelmanniga 28 punkti peale ning seega on ennustusmängul kaks võitjat – Sander Kala ja Kaire Keelmann. Tubli töö ning palju õnne!
Sander Kala oli ka üks kuuest ennustajast, kes pani täppi selle kombinatsiooni, et Mbappé lööb enim väravaid ja Argentina tuleb maailmameistriks. Ülejäänud viis olid Oliver Hollo, Irina (perekonnanime polnud lisatud), Ülle Vaherna, Kalev Kants ja Kaspar Kants. Tuleb tunnistada, et neil kõigil oli hea oskus ette näha MM-i tulemust. Mbappé oli tegelikult ka enim pakutud mängija väravakuningaks saamisel. Kokku märkis tema nime ennustustalongile 18 ennustajat. 16 inimest pakkusid, et tiitlivõitjaks tuleb Argentina. Prantsusmaad pakkus maailmameistriks kümme ennustajat. Kokku laekus ennustusmängule 73 talongi.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare