11.7 C
Rapla
Pühapäev, 8 sept. 2024
PersoonCarl Alas: Kunstihing, kes püsib tugevalt kahe jalaga maa peal

Carl Alas: Kunstihing, kes püsib tugevalt kahe jalaga maa peal

“Me sündisime sinuga koos sel hetkel, kui tulid siia ilma. See oli hetk, mil minus sündis isa, täiesti teise pilguga mees. Minu karusesse olekusse tungis viivuga üks õrnkollane liblikas, mis pani minus midagi võbelema”. Need sõnad lausus Carl Alas 13. novembril Rapla kultuurikeskuses isadepäevakontserdil vahetult pärast president Alar Karise sõnavõttu, hoides süles oma väikest poega Carl Henryt. Need kaadrid levisid otseülekandes üle kogu Eesti.

Kui õppida Carl Alast tundma natuke lähemalt, paistab ühest küljest välja kunstihing ning teisalt noor pereisa, kes on kahe jalaga tugevalt maapeal. Paljud teavad teda lauljana kollektiivist Hapud Õunad ning samuti teatakse teda kui õhtujuhti ja pulmaisa. See on vaid üks osa tema olemusest. Paralleelselt laval esinemisega töötab ta ettevõttes AS EG Ehitus ning rajab Eestis gaasitrasse.
Ühel hetkel käisid peast läbi ka plaanid, et võiks keskenduda ainult meelelahutuslikule tööle, kuid kõhutunne soovitas seda mitte teha. Nüüd on ta sellele kõhutundele tänulik, sest koroonaperiood tegi meelelahutusmaailmas puhta töö ning siis ei oleks saanud ilma igapäevatööta kuidagi ära elada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare