spot_img
6.1 C
Rapla
Neljapäev, 23 märts 2023
SportMaakonna parimateks sportlasteks valiti Piibe ja Timmo Tammemäe - Täiendatud

Maakonna parimateks sportlasteks valiti Piibe ja Timmo Tammemäe – Täiendatud

Rapla maakonna parimateks sportlasteks valiti orienteerujad, õde ja vend Piibe Tammemäe ja Timmo Tammemäe. See tehti teatavaks neljapäeva, 15. detsembri õhtul toimunud pidulikul tseremoonial Rapla kultuurikeskuses. Nii Piibe kui ka Timmo on sama tunnustuse varemgi pälvinud. Näiteks 2018. aastal valiti parimateks samuti nemad koos.

Piibe Tammemäe pälvis aasta naissportlase tunnustuse viiendat korda ning Timmo Tammemäele sai see osaks teist korda. Mõlemad on olnud mitu korda ka teisel ning kolmandal kohal. Timmo Tammemäe ei saanud seekord kohale tulla, kuid Piibe Tammemäe oli kohal ning võttis auhinna vastu. Eriti hea meel oli tal selle üle, et tema kõrval valiti meeste arvestuses parimaks tema vend.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused