spot_img
-3.4 C
Rapla
Reede, 3 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
KrimiPühadeaeg oli politseile tempokas

Pühadeaeg oli politseile tempokas

Alar Smirnov, Kesk-Eesti politseijaoskonna patrullitalituse juht

Lõppenud jõulupühad möödusid Raplamaal politsei jaoks tegusalt ja tempokalt. 23.-26. detsembrini saime Raplamaal paarikümne teate ringis. Teatati mitmest pereliikmete vahelisest tülist, naabrite juurest kostvast valjust muusikast ning ka koera häirivast paugutamisest.
Paljud jõuluaegsed väljakutsed olid seotud alkoholiga – politseile anti teada agressiivselt käituvast joobes pereliikmest või siis oli helistaja ise alkoholijoobes ja ähvardas näiteks autoga sõitma minna.
Politsei tegi jõulu teisel pühal, 26. detsembril Raplamaal sõidukijuhtidele pistelist puhumiskontrolli. Patrullid kontrollisid 170 juhti, kes kõik olid kained. Kui aga pühadeaega tervikuna vaadata, tabasid patrullid Raplamaal pühade ajal kolm alkoholi tarvitanud juhti.
Ühtegi tõsisemate tagajärgedega liiklusõnnetust jõulupühade ajal Raplamaal õnneks ei juhtunud, küll aga fikseeris politsei mitmeid kiiruseületamisi ja kõrvaldas liiklusest juhte, kel puudus juhtimisõigus või siis oli liiklusesse mindud registreerimata mootorsõidukiga.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Onu Ants
30/12/2022 20:59

Et siis koer paugutas häirivalt vä ?

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused