15.5 C
Rapla
Laupäev, 27 juuli 2024
UudisedRapla gümnaasiumil on neli direktorikandidaati

Rapla gümnaasiumil on neli direktorikandidaati

Haridus- ja teadusministeerium otsib Rapla gümnaasiumile uut juhti. Konkurss uue direktori leidmiseks kuulutati välja novembri lõpus. Detsembri keskpaigas oli avalduste esitamise tähtaeg.
Kandideerijatel tuli esitada lisaks kvalifikatsiooni tõendavatele dokumentidele ka motiveeritud avaldus ja visioonivideo kooli õpikäsitlusest.
Praegu konkurss veel käib. „Konkursi komisjon teeb otsuse jaanuari esimeses pooles, misjärel saame ka kogukonda ja avalikkust teavitada. Sirje Kautsaar alustab tööd uues ametis 1. veebruarist. Seni jätkab ta Rapla gümnaasiumi juhina,” ütles haridus- ja teadusministeeriumi kommunikatsiooninõunik Veronika Gorbatenko.
Kool otsib uut juhti seoses senise direktori Sirje Kautsaare suundumisega loodava Rae gümnaasiumi juhiks. Kautsaar on Raplas kooli juhtinud alates uste avamisest 2018. aastal.
Sobiva uue direktori leidmiseks moodustas ministeerium komisjoni, kuhu kuuluvad lisaks ministeeriumi esindajatele ka näiteks Kehtna kutsehariduskeskuse direktor Karmen Selter, Rapla gümnaasiumi hoolekogu liige Margus Tamberg, kooli õpilasesinduse president Frances Fuchs ja Rapla abivallavanem Jüri Vaher.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare