26.6 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
TVPodcast: Raplamaa parima meessportlase seiklused ümber maailma

Podcast: Raplamaa parima meessportlase seiklused ümber maailma

Mis on rogain ja seiklussport? Millised on nende sarnasused ja erinevused? Tänases Raplamaa Sõnumite podcastis kõneleme just nendest spordialadest. Toimetuses on külas Timmo Tammemäe, kes valiti 2022. aasta Rapla maakonna parimaks meessportlaseks. Sama tunnustuse pälvis ta ka 2018. aastal. 2022 kujunes talle edukaks selle poolest, et ta saavutas esimese esikoha seiklusspordi maailmakarikaetapil, mis toimus Lõuna-Aafrikas Lesothos. Lisaks on ta käinud võistlemas veel mitmetes eksootilistes paikades ning just nendest võistlustest seekordses saates juttu tulebki. Timmo Tammemäed usutleb Siim Jõgis.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare