24.9 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
UudisedLaps sai ilutulestiku laskmisel vigastada

Laps sai ilutulestiku laskmisel vigastada

Alar Smirnov,
Kesk-Eesti politseijaoskonna patrullijuht

Aastavahetusel anti politseile tõsisematest juhtumitest Kohila vallas teada 11-aastasest poisist, kes sai ilutulestiku laskmise ajal vigastada, kui rakett tema käes plahvatas. Poiss viidi kiirabiga haiglasse, kuid õnneks ei ole tema vigastused eluohtlikud. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.
Ilutulestiku puhul tuleb arvestada, et see pole mänguasi ja neid tohib lasta vaid vastavalt kasutusjuhendis ettenähtud vanusepiiranguid järgides nii, et inimesed viibivad ohutus kauguses.
Politseipatrulle oli aastavahetuse ajal väljas tavapärasest enam, et rahustada liiklust ja teha kainuskontrolle. Raplamaal kontrollisime nädalavahetuse jooksul kokku 365 autojuhi kainust ja tabasime ühe alkoholi tarvitanud sõidukijuhi.
Saime teateid ka võimalikest peretülidest. Ühel juhul alustasime kriminaalmenetluse, kui 31. detsembril kella 13 ajal sai politsei teate, et Raplas lõi 51-aastane mees oma endist elukaaslast, 43-aastast naist ja tema sõbrannat, 37-aastast naist. Mõlemad naised said viga.
Politsei palub kõrvalseisjal alati helistada 112, kui tundub, et kellegi suhtes kasutatakse füüsilist või vaimset vägivalda.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Qwerty
2. jaan. 2023 20:33

Koduvägivalda ei peaks peretüliks nimetama.