spot_img
0.5 C
Rapla
Pühapäev, 29 jaan. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
Sport2022. aastal võistles Timmo Tammemäe mitmel pool maailmas

2022. aastal võistles Timmo Tammemäe mitmel pool maailmas

Timmo Tammemäe on aastaid võistelnud seiklusspordis ja rogainis maailma tipus. 2022. aastal tuli ka suur läbimurre, kui ta võitis koos oma meeskonnaga esimese maailmakarikaetapi. See võistlus toimus Lõuna-Aafrikas Lesothos ja jääb kindlasti kauaks meelde.

Enne esimest maailmakarika etapivõitu oli tal kirjas mitmeid teisi kohti. Oma võistlustest nii seiklusspordis kui ka rogainis käis Timmo Tammemäe rääkimas Raplamaa Sõnumite podcastis.

Seiklussport ega rogain ei ole just maailma kõige tuntumad spordialad. Olümpiakavast neid ei leia. Neil on nii sarnasusi kui ka erinevusi. Mõlemad võtavad üle elemente orienteerumisest, kuid on ka palju erinevusi. Rogaini klassikaline kontrollaeg on 24 tundi. Selle aja vältel tuleb koos meeskonnakaaslasega läbida kontrollpunkte ning teenida võimalikult palju punkte.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused