3.8 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
SportKaspar Kasari sai tänavuseks hooajaks uue auto

Kaspar Kasari sai tänavuseks hooajaks uue auto

Noor rallisõitja Kaspar Kasari hakkab eesootaval hooajal sõitma uue auto Škoda Fabia R5ga. Kasari ütles, et uue auto peale mindi üle selleks, et teha arengus järgmine samm edasi.

“Tahtsime teha järgmist sammu, et jõuda veel kõrgemale. Uus auto on tüki maad võimsam kui eelmine. Eelmine auto oli WRC3 klassi oma, uus on WRC2. Sellega võime minna Eesti võistlustel ka absoluutarvestuse esikohta püüdma,” rääkis Kasari. Varasematel hooaegadel sõitis Kasari Ford Fiesta R4-ga. Selle autoga sõitis ta alates aastast 2018 ehk kokku neli-viis aastat. Nüüd läheb see masin müüki ning otsib omale järgmist omanikku.

Esmakordselt näitas Kasari oma uut autot fännidele vana aasta lõpus sotsiaalmeedia vahendusel. Ta lisas ka sõnumi: “Tutvustame meie uut võistlusautot järgmiseks hooajaks Škoda Fabia R5. Näeme juba varsti algaval hooajal!” Uus auto on küll kohale jõudnud, kuid sõitnud ta sellega veel ei ole. Uue hooaja kalender on paigas ning esimese stardi plaanib Kasari teha laupäeval, 20. jaanuaril Lätis. Ta avaldas lootust, et selleks ajaks on ta saanud uue autoga juba tuttavaks.

“Esmalt õpime uue auto selgeks ja siis saame arutada, mis eesmärgid omale seame. Selge on see, et me lähme igal rallil endast kõike andma,” sõnas Kasari.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare