-2.8 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald

30. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 26. detsembril saadeti 47-aastasele mehele Omniva nimel e-kiri, milles teatati, et pakk ootab kohaletoimetamist ja paki kättesaamiseks tuleb e-kirjas toodud lingil teha makse. Link suunas mehe Omniva lehekülge meenutavale lehele, kus mees tegi Smart-IDga kaks makset, mida pole enam võimalik tagasi pöörata. Tekitatud rahaline kahju on 500 eurot.

Rapla vald

28. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 17. detsembri õhtul varastas 33-aastane mees Raplas Tallinna maanteel kauplusest 500 euro väärtuses kanget alkoholi.

28. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikul 27. november kuni 18. detsember suhtles 40-aastane vallas elav naine WhatsAppi veebikeskkonnas mehega, kes andis nõu, kuidas krüptorahaga tegeledes võimalikult kiiresti suurt kasumit teenida. Mees suunas naise veebilehele, kus naine tegi investeeringu summas 415 eurot. Raha naise arvele tagasi kanda ei olnud enam võimalik.

31. detsembril kella 13 ajal sai politsei teate, et Raplas lõi 51-aastane mees oma endist elukaaslast, 43-aastast naist, ja tema sõbrannat, 37-aastast naist. Mõlemad naised said viga. Juhtunu üksikasjad selgitab politsei algatatud kriminaalmenetluses.

 Allikas: Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Teele kukkunud puud

30. detsembril kell 5.21 sõitsid päästjad Rapla valda Raikküla, kus puu oli teele kukkunud ning sulgenud ühe sõidusuuna. Päästjad saagisid puu läbi ning puhastasid tee.

3. jaanuaril kell 7.57 teatati teele kukkunud puudest Rapla vallas Pirgu külas. Päästjad eemaldasid takistused ning vabastasid tee liiklusele.

Liiklusõnnetustes inimesed viga ei saanud

31. detsembril kell 9.32 kutsuti päästjad Rapla valda Kuusiku-Nõmme külla, kus oli toimunud kolme sõiduautoga liiklusõnnetus. Päästjad eemaldasid sõidukitel süttimisohu ning aitasid need kraavist teele tõmmata. Inimesed selles õnnetuses kannatada ei saanud. Sündmuskohale kutsuti ka teehooldus, sest maantee oli õnnetuspaigas väga libe.

3. jaanuaril kell 7.14 kutsuti päästjad Kehtna valda Põllu külla, kus oli toimunud liiklusõnnetus. Lokuta vabatahtlikud aitasid kraavi sõitnud auto sealt välja. Kuna sõidukil suuremaid vigastusi ei olnud, sai juht jätkata oma teekonda.

Katkine ahi ajas suitsu sisse

2. jaanuaril kell 17.14 sõitsid päästjad Rapla linna Viljandi maanteele, kus ahi ajas suitsu sisse. Päästjad tuvastasid, et küttekolle on katki, ja keelasid selle kasutamise, kuni pottsepp on küttesüsteemi korda teinud. Päästjad tegid elanikule ka kodunõustamist.

Allikas: Lääne päästekeskus

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare