spot_img
-0.3 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
KrimiSuruhapnikku vedanud reka sõitis Arankülas kraavi (täiendatud kell 17.33)

Suruhapnikku vedanud reka sõitis Arankülas kraavi (täiendatud kell 17.33)

Rapla vallas, Arankülas sõitis pärastlõunal teelt välja suruhapnikku vedav reka. “Kuna hapnikku lastakse vabalt õhku, siis on tekkinud hapnikupilv, mis takistab nähtavust, mistõttu on sündmuskohal tee liiklusele suletud. Liiklus on suunatud ümber ning seda reguleerib politsei. Sündmuskohal on kehtestatud 100-meetrine ohuala, kuni hapnikutünn on tagasi ratastele tõstetud,” ütles Lääne Päästekeskuse kommunikatsioonijuht Andra Väärtmaa.

Ohualasse ühtegi eluhoonet ei jää ja õnnetuses keegi kannatada ei saanud. Hapnikupilv ise inimestele ohtlik ei ole. “Aur mürgine ei ole, kuid õhupilves pikem viibimine võib tekitada uimasust. Raudtee ei ole otseselt ohualas,” täiendas Väärtmaa.
Hapnikku pumbatakse ümber ja liiklus on reguleeritud liiklusmärkidega (Aranküla tee on suletud).

Foto: Rapla Päästekomando Facebook/Einar Klaas
Foto: Rapla Päästekomando Facebook/Einar Klaas
Foto: Rapla Päästekomando Facebook/Einar Klaas

4 KOMMENTAARID

4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Minu Nimi
10/01/2023 22:21

Aeg oleks ehitada Türi-Viljandi suunal välja korralik Rapla ümbersõit/ringtee mitte kasutada seda “kitserada”. Ma isegi väikese auto ja tsikliga ei kasuta seda vaid sõidan pigem läbi Rapla, suurega kahjuks ei saa).

eili
11/01/2023 12:38

Tekib ka küsimus kes neid jubedaid ringteid projekteerib, istub laua taga ega aju üldse ei olegi, seal annab isegi sõiduautoga keerelda, mis veel rekadest rääkida, sõidavad tahes või tahtmata selles rajas kividele otsa.Tulge toast välja projekteerijad ja sõitke rekaga oma projekteeritud aladel, vaatame kas tuleb aru pähe.

Aadu
11/01/2023 21:28
Vasta  eili

Tundub nagu sirgel teel väljasõiduna.

raplakas
12/01/2023 09:18
Vasta  eili

Pole vist antud artikli kohta? Ja MinuNimi mõtles ringteed ehk Rapla ümbersõitu, mitte ringristmikke.

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused