-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
ValladMärjamaa valdUSA ja Hongkongi korvpallurid viibisid Märjamaal laagris

USA ja Hongkongi korvpallurid viibisid Märjamaal laagris

Nädal aega on mööda Eestit ringi tuuritanud kõlava nimega korvpallivõistkond Immaculate Sports Global (ISG). Selle eestvedaja on eestlastelegi tuntud korvpallur Brandis Raley-Ross, kes mängis mitu hooaega Eesti meistriliigas. Nüüd koostas ta meeskonna mängijatest, kes loodavad Eestis või põhjamaades teenida profilepingut ning pidas Eestis viis mängu. Meeskonna baas ning treeningkeskus asus sealjuures Märjamaa spordikeskuses.

Selles formaadis ei ole midagi uut. Ka varem on moodustatud Ameerika mängijatest võistkondi, et nad saaksid Euroopas oma oskusi proovile panna ning hea õnne korral teenida profilepingu. Uudne oli seekord see, et Raley-Rossi juhendatavas meeskonnas mängis kolm korvpallurit Hongkongist, mis ei ole just tuntud oma pallivõlurite poolest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare