spot_img
1.1 C
Rapla
Esmaspäev, 30 jaan. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
ValladKehtna valdPaluküla ja Kohila terviserada ootavad kultuuriministeeriumilt olulist rahasüsti

Paluküla ja Kohila terviserada ootavad kultuuriministeeriumilt olulist rahasüsti

Kehtna vallas asuv Paluküla terviserada ning Kohila terviserada saavad lähiaastatel olulise rahasüsti kultuuriministeeriumi uuest taotlusvoorust, mille kaudu toetatakse Eesti terviseradade arendamist. Igale maakonnale on ette nähtud 160 000 euro suurune toetus, mis jaguneb nelja aasta peale – igal aastal tuleb maakonda 40 000 eurot.

See tähendab, et perioodil 2023-2026 saavad mõlemad terviserajad kultuuriministeeriumilt igal aastal 20 000 eurot. Oluline on märkida, et sellele lisandub veel kohaliku omavalitsuse omafinantseering, mis on täpselt sama suur ehk 20 000 eurot aastas. Seega saavad Paluküla ja Kohila terviserada mõlemad lähiaastatel 160 000 eurot oma plaanide elluviimiseks.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused