4.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja piirivalveteated

Politsei- ja piirivalveteated

Politseiteated

Kehtna vald
6. jaanuari hilisõhtul teatati politseile, et joobes 63-aastane mees vägivallatses korteris oma tuttava, 48-aastase mehe kallal, kes sai viga. Politsei viis 63-aastase mehe kainenema.
8. jaanuaril teatati politseile, et talu kõrvalhoonetest on varastatud kolm jalgratast, elektrimootor ja mitmeid aiatööriistu. Vargusega tekitatud varaline kahju on 500 eurot.

Märjamaa vald
4. jaanuaril kella 15.20 paiku vägivallatses 32-aastane mees kodus enda 27-aastase elukaaslase kallal.

Rapla vald
Politseile teatati, et 28. detsembril sai 73-aastane naine sotsiaalmeedia kaudu teate, et on võitnud 4000 eurot. Võiduraha saamiseks paluti naisel sisestada ühel veebilehel enda pangakaardi andmed, mida naine ka tegi. Pärast seda kadus naise pangakontolt 2300 eurot.
7. jaanuaril kell 00.24 toimus liiklusõnnetus Aranküla – Juuru tee 1. km, kus alkoholijoobe tunnustega 33-aastane naine sõitis sõiduautoga Škoda Octavia otsa esialgsetel andmetel sõiduteele astunud 30-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.
9. jaanuari hilisõhtul sai politsei teate, et Raplas lõi 36-aastane mees tüli käigus 34-aastast meest. Kiirabi vaatas kannatanu üle ja abi ta ei vajanud.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Kõrvalhoone põleng ohustas elumaja
8. jaanuaril kell 17.59 sai Häirekeskus teate, et Rapla vallas Loe külas põleb kõrvalhoone, mille lähedal on ka teised hooned. Päästjate saabudes põles hoone lahtise leegiga. Kuna elumaja oli väga lähedal, asusid päästjad seda kaitsma ning põlengut kustutama. Kella 20.03-ks oli tulekahju lokaliseeritud ning käis viimaste tulekollete otsimine. Päästesündmus lõpetati kell 23.01. Õnnetuses inimesed kannatada ei saanud, küll aga said kõrval asuva elumaja aknad kuumakahjustusi. Tulekahju tekkepõhjus ei ole teada. Põlengut käisid kustutamas Järvakandi, Kohila, Märjamaa, Rapla, Vändra kutselised ja Kehtna vabatahtlikud päästjad.
9. jaanuaril kell 4.20 sai Häirekeskus teate, et eelmisel õhtul põlenud hoones on näha suitsu. Päästjad kustutasid tulekolde kiiresti, kuid kell 16.06 käisid seal järelkustutamas, kuna peremees avastas, et eelmisel päeval põlenud hoonest tõuseb suitsu. Päästjad kustutasid leitud tulepesa veega.

Libe tee põhjustas liiklusõnnetuse
9. jaanuaril kell 8.39 kutsuti päästjad Märjamaa valda Jädivere külla, kus oli toimunud kahe sõiduautoga liiklusõnnetus. Päästjad eemaldasid sõidukitel süttimisohu ning reguleerisid liiklust kuni politsei tulekuni. Kiirabi vaatas kohapeal juhid üle, arstiabi nad ei vajanud. Sündmusega tegeles edasi politsei. Päästjate sõnul olid teeolud õnnetuskohal väga keerulised: sadas lund ja sõidutee oli libe.

Päästjad langetasid ohtliku puu
9. jaanuaril kell 15.16 sõitsid päästjad Kohila valda Rabivere külla, kus puu oli ohtlikult tee poole kaldu. Päästjad saagisid puu läbi ning lükkasid selle eemale.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare