-7.3 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
ValladRapla valdRapla vabatahtlikud punuvad taas Ukrainale varjevõrke

Rapla vabatahtlikud punuvad taas Ukrainale varjevõrke

Raplas läheb nobedaks varjevõrkude punumiseks, et need vabariigi aastapäeval Ukraina poole teele saata.

Varjevõrkude punumist alustasid vabatahtlikud Rapla kultuurikeskuse keldris juba möödunud aasta aprillis. Üleskutse oskused üles soojendada tuli „Aitan kaitsta” Facebooki grupist. Grupp kutsus oma liikmeid üles 24. veebruariks valmistama 20 000 ruutmeetrit varjevõrke.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Ants
12. jaan. 2023 20:56

Täna, on prokuratuuri töötajate päev ja vägagi sobilik on rääkida kuritegudest ja neile kaasaaitamisest. Need “vabatahtlikud” isegi ei tea millal ja millest tekkis ukraina sõda. Nad, vaesed loomakesed, ei mõista isegi seda, et nende tegevus on kaasaaitamine ameeriklaste röövretkedele üle maailma … Liibüa, Iraak, Vietnam, Bosnia, Afganistan. Kas tõesti midagi ei meenu ? Aga mina mäletan … mäletan keemiarelva esitlust ÜROs, 10 liikmelise pere mõrva, tulihingelisi soove viia jänkide demokraatiat maailma. Veel mäletan tinakirste ja invaliidistunud eesti sõdureid kes käisid “missioonidel”. Tegelikult, see kõik oli rahapesu ja riikide röövimine ning kõige selle taga ei olnud mitte midagi muud kui omada… Loe edasi »

Siiri
16. jaan. 2023 12:51
Vasta  Ants

Tead, Ants, kes sa siin oma mäluga kiitled, sulle tahaks öelda, et haugil on ka mälu, ega ta sellepärast veel kõigest maailmas toimuvast adekvaatselt aru ei saa – täpselt nagu sinagi.

Kõik uudised
Kuulutused