0.5 C
Rapla
Kolmapäev, 28 veebr. 2024
ValladRapla valdPodcast: 2022 kujunes Rapla vallale raskeks. Aru annab vallavanem Gert Villard.

Podcast: 2022 kujunes Rapla vallale raskeks. Aru annab vallavanem Gert Villard.

Aasta 2022 esitas Rapla vallale mitmeid väljakutseid. Koroonaviiruse levikust tulenev kriis ei olnud veel lõppenud kui juba tuli hakata tegelema Ukraina sõjapõgenike majutamisega. Ehitusobjektid kallinesid ning nende valmimistähtaeg venis. Kõige tipuks olid lumerohked nii aasta algus kui lõpp ning see pani surve alla teehooldusele eraldatud eelarverea. Raplamaa Sõnumite podcastis on külas Rapla vallavanem Gert Villard, et rääkida kuidas vallas 2022. aastaga toime tuldi. Vestlust juhib ajakirjanik Siim Jõgis.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
16. jaan. 2023 14:04

Mõttetu mees mõttetuks muutnud valda tuksi keeramas!

Kõik uudised
Kuulutused