1.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
SportAndres Liiv ja Kristin Vaha teenisid hõbeda

Andres Liiv ja Kristin Vaha teenisid hõbeda

Alari Liiv, treener

Möödunud nädalavahetusel toimusid maailma ühed suurimad tantsuvõistlused Universal Championship Mantova linnas Itaalias. Nelja päeva jooksul oli 1600 registreerimist neljakümnest riigist ja 120 kohtunikku seitsmeteistkümnest riigist.
Võistlustel osales kaks paari tantsuklubist Mustang. Proffide vanuseklassi standartantsudes tantsisid end hõbemedalitele Andres Liiv ja Kristin Vaha. Proffides osales 17 tantsupaari üheksast riigist. Juunior 1 vanuseklassis osalesid Albert Altmets – Rosanna Aru, kes saavutasid nii standard- kui ka ladina-ameerika tantsudes väga tubli neljanda koha. Olles ise mõlemad 11-aastased, võtsid nad osa ka alla 16 vanuseklassi võistlustest. Standardis osales 51 paari, Albert ja Rosanna lõpetasid 16. kohal. Ladinas osales 80 paari, nemad lõpetasid 26. kohal.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused