spot_img
-1.2 C
Rapla
Teisipäev, 31 jaan. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
PersoonCamilla Kännola püüab fotodesse emotsioone

Camilla Kännola püüab fotodesse emotsioone

Lehelugejad on kindlasti märganud, et alates detsembri keskpaigast on Raplamaa Sõnumitel uus fotograaf – Camilla Kännola. Fotograafia on juba varasest lapsepõlvest olnud üks tema suurimaid hobisid, kuid see pole ainus, millega ta tegeleb.

Camilla ütleb naerdes, et ta on nii aktiivne ja nii paljude asjadega tegelenud, et unustab kindlasti paljustki rääkida. Ilmselt paljudele on Camilla tuttav siiski tänu fotograafiale. „Ma käisin juba lasteaias kaameraga, sellise pisikese seebikarbiga. Mõned aastad hiljem, kui juba põhikoolis olin, nägi üks mu lasteaiakasvataja tänaval mu ema ja andis talle pataka pilte, öeldes, et näe, need on su tütre tehtud, ma printisin välja. Nii et fotograafia on kogu aeg minuga olnud ja kaamera on mul igalpool kaasas,” jutustab Camilla.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused