spot_img
0.5 C
Rapla
Pühapäev, 29 jaan. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedKaugkütte hind end maagaasi hinnalangusest mõjutada ei lase

Kaugkütte hind end maagaasi hinnalangusest mõjutada ei lase

Kaugkütte hinnad tegid möödunud aastal korraliku tõusu. Tänavune aasta on aga toonud kaasa uudiseid, et maagaasi hind on kukkunud möödunud aasta tasemele. Kuidas mõjutab see kaugkütte hindasid? Seda uurisime Konkurentsiametist, kes kaugkütte piirhinnad kooskõlastab.
Soojuse hinna kooskõlastamisel arvestab Konkurentsiamet võrgupiirkonna eripärasid. „Näiteks toodetakse soojust erinevatest kütustest (hakkpuit, maagaas või põlevkiviõli; hakkpuidu ostuhind sõltub ka piirkonnast, maagaasi ostuhind on kõrgem põlevkiviõli ostuhinnast jm), mistõttu erinevad nende kütuste kasutamise osakaalud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused