16.1 C
Rapla
Esmaspäev, 25 sept. 2023
UudisedPuu oli kukkunud elektriliinidele

Puu oli kukkunud elektriliinidele

Kell 11.34 said päästjad väljakutse Märjamaa valda Haimre külla, kus puu oli kukkunud elektriliinidele. Päästjad eemaldasid puu ning märgistasid ohuala, sest elektriliin toetus tänavavalgustusliinile, mistõttu võis tekkida lühis. Info edastati elektrikutele. Kell 12.44 sulges kohalik teevaldaja tee liiklusele ning jäädi ootama elektrikuid.

Päästeamet palub inimestel võimaluse korral parkida oma autod paksu lumekoorma all olevatest puudest ja elektri- ja sideliinidest võimalikult kaugele, sest kukkuvad puud võivad lõhkuda sõidukid.

Kuna maha sadanud märg lumi ning õhtutundidel saabuvad külmakraadid muudavad teeolud libedaks, siis palub Päästeamet veokijuhtidel võimalusel omale kabiini muretseda killustikukoti, et libeduse korral tõusu peal rataste alla puistet visata, ja nii saaks sõiduk paigalt paremini minema.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused