4.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
ArtikkelElektrikatkestused levisid kogu maakonnas

Elektrikatkestused levisid kogu maakonnas

Elektrikatkestused põhjustasid eelmisel nädalal Rapla vallas tõsiseid probleeme. Majapidamised olid päevade kaupa ilma vooluta.

Suuremad katkestused said alguse kolmapäeva öösel vastu neljapäeva, kui maha sadas suur kogus lund, kuid probleemid tekkisid juba nädala alguses. Kui sellele lisada olematu või nõrk mobiililevi ning tihe lumekate, tundus kohati, et osa piirkondi on ülejäänud maailmast ära lõigatud.
Raplamaa Sõnumitesse laekus teateid nii Kelba, Ohulepa, Koikse kui ka Vahastu piirkonnast, kus majapidamised pidid tundide või isegi päevade kaupa saama hakkama ilma vooluta. Mõnel pool tegi olukorra veidi kergemaks see, kui kodus oli olemas generaator, aga loomulikult ei asendanud see püsivat voolu. Mida teha loomadega, kes vajavad pidevat hoolt? Aga toiduainetega, mis soojas külmkapis riknevad? Millal võiks elekter püsivalt tagasi tulla? Need küsimused käisid paljudes peredes peast läbi.

4 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Tiit Tammsaar
25. jaan. 2023 10:18

Ja mida arvab asjast meie tubli valla kriisikomisjon? Mida nad tegid rikete kõrvaldamise kiirendamiseks?

Ants
29. jaan. 2023 13:24

Ei olnud neil midagi arvata. Mängisid oma ametilaudade taga jälle “kriisi”, raiskasid rahva raha ja nüüd kirjutavad tubli töö eest endale veel preemiaid.

Vassili Verbovkin
25. jaan. 2023 10:22

Kas ikka ei saa vooluliinide aluse koristamist korraldada? Olid soojad päevad, aga mis segas? Kas Ukraina sõda, vä?

Ants
29. jaan. 2023 19:07

Ja mitte lihtsalt sõda vaid ameeriklaste heaks sitsimine ja sabaliputus !