16.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
ValladKohila valdKohila võrkpalliklubi talv ja kevad

Kohila võrkpalliklubi talv ja kevad

Ingrid Kangur, treener

Kohila võrkpalliklubil on olnud väga tihe sügis ja talv ning ees ootab veelgi sündmusterohkem kevad ja suvi. Hooaja tähtsamad võistlused on Sügiskarikas, Kevadkarikas ja Rannakarikas, mis kestavad mitu kuud. Väga populaarne üle kogu Eesti on aga erinevatest võistlustest koosnev sari, kuhu kuuluvad Talvevolle, Kohila Kap ja Kevadkarikas. Neist kaks on juba toimunud ja kolmas ootab ees.

Talvevolle
Suure sarja esimene võistlus toimus 3. detsembril, mil Kohila võrkpalliklubi korraldas meeleoluka turniiri Talvevolle. Osa võttis üheksa Eesti võistkonda. Võistkonnad mängisid kõik omavahel läbi (35 mängu), võitjad selgusid võidetud-kaotatud punktide teel.
Mängud olid pingelised ja kohati väga tasavägised. Kohila võrkpalliklubi sai pool esimesest kohast, Kristen Kangur ja Kromel Kruusmann olid seekord võitjate võistkonnas. Peakohtunik oli Kevin Kristofer Laanemets, kes hoidis väga hästi kogu päeva turniiri korraldusel silma peal.
Tulemused:
1. Ida-Blokk/Kohila VK
2. Järva valla spordiklubi
3. Puhas Rõõm

Talvevollega samal ajal toimus ka noorteturniir. Esimese koha saavutas Kohila VK tüdrukute võistkond (Delia Nevski, Lisete Halman, Grete Einmann, Liisa Tappo, Marie Karhu, Eliise-Miia Mõlder, Johanna Maria Merisalu, Marta Leps, Marii Helen Nummu).
2. koht Tabasalu I
3. koht Tabasalu II

Detsembri teisel poolel oli aeg kutsuda kokku klubi lapsed ja vanemad ning teha teoks jõuluvolle ning öölaager. Peeti maha hulk teatevõistlusi ning põnev pallilahing.

Paaristurniir Kohila Kap
Kohila võrkpalliklubi paaristurniiril oli juubel – 7. jaanuaril toimus 25. korda Kohila Kap. Mängud peeti täiskasvanutele kahes liigas, I liiga ja 30+ liiga, ning noortele kahes vanuses, 1.-3. klass ning vanemad. Täiskasvanute seas osales 17 võistkonda, kes mängisid 2 ringi kolmes alagrupis ning seejärel kohamängud.
Rõõmustas väga see, et osalejate seas oli n-ö veterane, kes samal turniiril mänginud vähemalt 10 korda (ilmselt isegi rohkem), Kohila võrkpalliklubi endiseid ja praeguseid kasvandikke ning uusi tulijaid kõikjalt Eestist.

Paremusjärjestus:
I liiga
1. Sten Vahtras – Helen Hunt
2. Paul Mihkel Maasalu – Rebecca Pent
3. Sten-Markus Taasväli – Andra Aavik
II liiga
1. Marko Välinurm – Raili Juurikas
2. Nadežda Verhogljad – Nikolai Pavlov
3. Jaanis Nurme – Ülle Vannas
1.-3. klass:
1. Mia Malv – Eliise Malken
2. Lisett-Marii Mõlder – Birgit-Triin Kajak
3. Marissa Toomi – Elisabeth Malv
Noored:
1. Lisandra Veinberg, Marleen Toomi, Marie Karhu
2. Eliise-Miia Mõlder, Grete Einmann, Johanna-Maria Merisalu
3. Marii-Heleen Nummu

Jaanuaris sai alguse ka saalihooaja viimane pikk sari Kevadvolle, mis kestab 16 nädalat, kuni 27. aprillini ja kus võivad osaleda kõik.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare