17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Internetikelmused
17. jaanuaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 6. jaanuaril ostis 23-aastane naine internetis mehelt mobiiltelefoni iPhone. Naine tegi telefoni eest osamakse, kuid ostetud telefoni ta ei saanud ega ole saanud ka osamakset tagasi. Tekitatud rahaline kahju on ligi 400 eurot.
20. jaanuaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 10. jaanuaril soovis ettevõte osta veebist käigukasti ja kandis selleks käigukasti müüva inimese arveldusarvele 6120 eurot. Pärast ülekannet müüja enam ostja telefonikõnedele ja e-kirjadele ei vasta, ei ole edastanud kaupa ega tagastanud raha.

Kohila vald
20. jaanuaril teatati politseile, et Kohilas varastas 30-aastane mees apteegist erinevaid kaupu. Vargusega tekitatud kahju on ligemale 350 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Joobes inimene põletas plasti
18. jaanuaril kell 17.54 sõitsid päästjad Kehtna valda Järvakandi alevisse Vabaduse tänavale, kus inimene põletas tünnis prahti. Päästjate kohale jõudes põletas ilmsete joobetunnustega kodanik plastmassist jäätmeid. Põleng kustutati ning päästjad selgitasid inimesele ohutu tuletegemise reegleid.

Puud kukkusid teele
21. jaanuaril kell 12.44 käisid päästjad Kehtna vallas Kenni külas eemaldamas ohtlikke puid, mis olid kohe-kohe teele vajumas. Päästjad saagisid puud läbi ning koristasid tee.
19. jaanuaril oli päästjatel Raplamaal 26 väljakutset teedele ja elektriliinidele kukkunud puude eemaldamiseks.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare