-3.3 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
KultuurRapla Väikelinnateater propageerib intelligentset huumorit

Rapla Väikelinnateater propageerib intelligentset huumorit

Kes käisid septembris vaatamas Rapla Väikelinnateatri esimest lavastust „Risti rahvas“, teab, et see tuttuus, intellektuaalselt eneseirooniline teater seadis sellega endale edaspidiseks lati päris kõrgele.

Kiitvaid sõnu jagus toona nii tavalistelt teatriarmastajatelt kui ka elukutselistelt teatrikriitikutelt. Kõigil aga oli juba siis peas küsimus, millal uut lavastust näha saab. Või kas üldse? Äkki oli tegu ühekordse projektiga?
Nüüd saab öelda, et teater elab, uus ja põnev hooaeg on käes ja tegeldakse täiesti uue materjali ettevalmistamisega. Mõni ehk veel ei tea, kes on need noored (ja üks hingelt noor) selle väikelinnateatri taga. Need on Eerik Robert Ots, Andres Sahkur, Ursel Tilk, Sten-Olle Moldau, Reio Blond, Raigo Saariste ja Valter Uusberg. Trupi fookuse hoidjaks peetakse Valterit. Ühiselt on praeguseks loodud MTÜ Rapla Väikelinnateater, mille juhatusse kõik kuuluvad. Valteri sõnul on neil paika loksunud proovide graafilk, aeg ja koht ning ka trupisisene tööjaotus võtab ilmet. Ta täpsustas, et trupi kodusaaliks on kujunemas Rapla kino black box.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare