14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
UudisedVibuklubi Ilves naasis Ventspilsist medalitega

Vibuklubi Ilves naasis Ventspilsist medalitega

Vibuklubi Ilves

Möödunud nädalavahetusel Ventspilsis toimunud Balti avatud meistrivõistlustel teenis vibuklubi Ilves mitmeid medaleid.

Võistlus oli kõrgetasemeline. Osalesid peaaegu kõik Läti tipud ja mitmed tugevad laskurid Leedust. Eestit esindasid sportvibu klassis valdavalt Järvakandi vibuklubi Ilves laskurid. Laupäeval toimusid kvalifikatsioonide laskmised nii individuaalses kui ka võistkondlikus arvestuses.
Naiste arvestuses saavutas Triinu Lilienthal kvalifikatsioonis teise tulemuse 557 punktiga. Eriliselt üllatas aga meie alles kadettide klassi (U18) kuuluva Nora Haasa kvalifikatsiooni kolmas koht suurepärase tulemusega 547 silma 600-st. Meie klubist osalenud kolmas vibulaskur Ketter Silt, kes kuulub alles U15 klassi, saavutas kvalifikatsioonis tubli viieteistkümnenda koha.
Meeste arvestuses oli meie Karl Kivilo tulemusega 542 silma kvalifikatsioonis neljas. Meeste klassi kvalifikatsiooni viies koht kuulus aga meie järjekordsele üllatajale. Mart Mihkel Makko, kes on samuti alles kadett, lasi uueks isiklikuks rekordiks 533 punkti. See andis kvalifikatsioonis kuuenda koha. Meie klubist olid veel kvalifikatsioonis Hannes Kraav 13., Taavi Ennemuist 18. ja alles noorte klassi kuuluv Mikk Mihkelson 19. Võistkondlikus arvestuses said meie kolm võistkonda (EST 1, EST 2, EST 3) kvalifikatsioonis teise, kuuenda ja üheteistkümnenda asetuse.
Pühapäev algas esmalt võistkondlike väljalangemisduellidega, kus meil õnnestus saavutada võistkondlik teine ja kolmas koht. Võidu võttis Läti esimene võistkond.
Tulemused:
1. Läti esimene võistkond
2. Eesti teine võistkond – Karl Kivilo, Mart Mihkel Makko, Hannes Kraav
3. Eesti esimene võistkond – Triinu Lilienthal, Karoli Luige, Nora Haas
Võistkondi oli kokku 13.

Edasi läks päev individuaalsete duellidega, kus meie laskurite edu jätkus. Naistest jõudsid finaali ühed Eesti hetke parimad sportvibu laskurid Triinu Lilienthal ja Karoli Luige. Finaalist väljus võitjana meie Triinu.
Tulemused:
1. Triinu Lilienthal JVI
2. Karoli Luige NS Archery
3. Kristina Abromaviciene Leedu
8. Nora Haas JVI
9. Ketter Silt JVI

Meestest jõudis finaalini välja Karl Kivilo, kellel tuli seal vastu võtta kaotus väga tugevalt lätlaselt.
Tulemused:
1. Davis Blaze Läti
2. Karl Kivilo JVI
3. Domantas Šuliokas Leedu
5. Mart Mihkel Makko JVI
9. Taavi Ennemuist JVI

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare