6.6 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
TVVideopodcast: Väikeste rahvamajade mured ja rõõmud

Videopodcast: Väikeste rahvamajade mured ja rõõmud

Kolmapäeval, 25. jaanuaril toimus Rapla kultuurikeskuses Eesti Rahvamajade Ühingu
tunnustusüritus Kaheksakand. Sellega seoses ongi sellenädalases podcastis rääkimas kolm rahvamajade juhatajat – Maria Saarna Hagerist, Astra Põlma Vana-Vigalast ja Ave Vaarma Kivi-Vigalast. Ajakirjanik Helerin Väronen rääkis nendega sellest nii millised sündmused ja ringid rahvamajades toimuvad kui ka Kaheksakanna tänuüritusest. Samuti tulid jutuks rahvamajade mured, mis on praegu meedia fookuses ennekõike Rõuge rahvamaja tõttu. Selle kõrval on ka rõõmu, mis juhatajate silmad siiski säravana hoiab.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare