13.8 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
GaleriiGalerii: Kirjandusest, keelest ja toimetamisest

Galerii: Kirjandusest, keelest ja toimetamisest

Meie kalendrisse on lisandunud uus lipupäev – eesti kirjanduse päev. Selle tähistamisega soovitakse väärtustada meie kirjanduse tüvitekste ning tõmmata tähelepanu tänapäeva kirjandusele ja kirjanike rollile Eesti kultuuris ja ühiskonnas. Mitmed raamatukogud panid selle päeva puhul välja A. H. Tammsaare 145. sünniaastapäevale pühendatud näituse. Kirjaniku sünnipäev, 30. jaanuar, saigi valitud eesti kirjanduse päeva tähistamiseks.

Rapla keskraamatukogus aga Tammsaarest ei räägitud. Külla tuli 18-aastase keeletoimetamise kogemusega Egle Heinsar, kes avas enda toimetatud raamatute näituse raamatukogu fuajees ja ühtlasi rääkis raamatu väljaandmise köögipoolest, keeletoimetamisest ja kirjandusest ning keelest üldisemalt.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare