spot_img
0.5 C
Rapla
Pühapäev, 26 märts 2023
ValladRapla valdKohalikud elanikud vajutasid Kaitseliidu uuele Rapla keskusele pidurit

Kohalikud elanikud vajutasid Kaitseliidu uuele Rapla keskusele pidurit

Kopramäe elanikud peatasid Kaitseliidu plaani endale Rapla äärelinna uus keskus ehitada. Rapla vald plaanib leida alternatiivseid asukohti.

Kaitseliidu Rapla malev soovib rajada Raplasse uue moodsa staabi- ja tagalakeskuse. Praegu on tegevused ja ruumid erinevates paikades, aga uus keskus võimaldaks kõik ühte kohta kokku tuua. Suvel ütles Kaitseliit välja, et sobiv koht selleks on Sulupere külas, Rapla linna piiril. Potentsiaali nähakse Kopramäe kinnistus, mille üks piirinaabreid on elamurajoon. Lähedusse jääb ka kalmistu.

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
02/02/2023 09:59

Nii palju siis kaitsetahtest Rapla moodi! Väga mage seltsimehed!

tom
02/02/2023 19:43

Mõni nn. kohalik võiks kommenteerida, miks talle ei sobi Kaitseliidu uue kompleksi asukoht…. minu arust väga turvaline, keegi pauku ei tee ja ma ei saa aru neist idiootlikest argumentidest, mida nn. kohalikud esitavad. Tundub, et neist on tuul läbi sõitnud.

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused