spot_img
5.5 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
KrimiPolitseiteated

Politseiteated

Märjamaa vald
28. jaanuaril kella 13.30 paiku teatati politseile, et Märjamaal tungis seni tuvastamata isik tankla parklas sõidukisse ja varastas esiistmel olnud kotist sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Rapla vald
24. jaanuaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 10. jaanuaril varastas 30-aastane mees Raplas apteegist erinevaid tooteid, peamiselt kreeme. Vargusega tekitatud kahju on ligemale 2100 eurot.
26. jaanuaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 17. jaanuaril varastati Raplas parklas sõiduautolt Toyota lisatuled. Vargusega tekitatud kahju suurus on selgitamisel.

Politsei- ja piirivalveamet

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused