2.2 C
Rapla
Laupäev, 11 mai 2024
ValladKohila valdJäämari kolis uude tootmishoonesse

Jäämari kolis uude tootmishoonesse

Koduköögist 2014. aastal alguse saanud käsitöö pulgajäätiseid tootev pereettevõte Jäämari on jõudnud oma tegemistega punkti, kus valmis on saanud päris oma tootmishoone. Kitsaks jäi koduköök juba neli aastat tagasi, kuid esialgu koliti siis garaaži, mis ammendas end kasvanud nõudluse tõttu veelgi kiiremini.
Kohila alevi piiril leiti aga ehitusjärgus uus kahekorruseline tootmishoone, kus nähti võimalust oma tootmine esimesele korrusele viia. Eelmise aasta alguses löödi majaehituseks kopp maasse ja nüüd selle aasta alguses andis Jäämari oma Facebooki lehel teada, et hoone on kolimiseks valmis.
Eelmisesse aastasse mahtus ettevõtte omanikel ka palju hetki, mil hirmud olid suuremad kui usk endasse, kuid koostöö Otto Ehitab OÜ-ga sujus siiski ladusalt.
Kuna uue tootmishoonega seoses oli vaja erinevad protsessid läbida, läks päris kolimisega veel aega, kuid ettevõtte asutaja Kaili Tuul kinnitab, et 5. veebruaril said külmikud ja jäätisemasin uude hoonesse sisse. Veel vajasid sel hetkel paigaldamist kraanikausid ja nõudepesumasin ning samuti oli vaja veterinaar- ja toiduametile teatada, et tootmisruumid on muutunud. Neljapäevaks proovitakse aga kõik seadmed ja külmikud paika saada, et saaks uues kohas jäätise tootmisega alustada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare