9.9 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
GaleriiGalerii: Klaasinäitus sündis kahe kunstniku koostöös

Galerii: Klaasinäitus sündis kahe kunstniku koostöös

Raplamaa kaasaegse kunsti keskuse tänavune hooaeg algas klaasinäitusega „Kumab“. Näitusel on väljas Eesti klaasikunstnike liidu liikmete Eili Soone ja Malle Karik-Hallimäe looming.
Kunstnikud on oma kolmanda ühise näituse kohta kirjutanud: „Leiame sisemist kindlust, jäädes iseenda poolt loodud uude värvilistest klaasidest koosnevasse, sügavasse ja peegelduvasse maailma. Siin on rahu ning samas ka natuke põnevat ärevustunnet, mis paneb meid sügaval sisimas rõõmu tundma, aga samas ka uusi väljakutseid leidma. Näituse vaataja kogeb uusi vorme ja mustreid, valguse ja varju kooskõla, klaasi sisse vaatamise sügavust ning kelmikat helki säravalt klaaspinnalt.“

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused