3.3 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
SportMaakonna meistriks jäähokis krooniti Lelle HK Saurused

Maakonna meistriks jäähokis krooniti Lelle HK Saurused

Rapla maakonna meister jäähokis selgitati pühapäeval, 5. veebruaril ning ihaldatud tiitli võitis Lelle HK Saurused. Turniir peeti nelja meeskonna osavõtul, kes kõik päeva jooksul omavahel läbi mängisid.

Maakonna meistrivõistlustest võtsid Lelle HK Sauruste kõrval osa veel RXT Team Rapla, Kehtna Mahe ja Lelle HK, kes oli Sauruste duubelmeeskond. Finaalis läksid vastamisi Lelle HK Saurused ja RXT Team Rapla ning võitjana väljusid väljakuperemehed 4:2.
Möödunud nädalavahetus kuulus suuresti jäähokile. Laupäeval, 4. veebruaril toimus Lelles kohtumine kohalike Sauruste ja Pärnu Hokiklubi vahel. Tegemist oli vastasseisuga Pärnumaa jäähokiliigas, milles käesoleval talvel osaleb ka Lelle. Seekord oli tugevam Pärnu, kes võitis tulemusega 11:6. Järgmiseks päevaks puhkasid Lelle mängijad välja, et heidelda juba maakonna meistritiitli peale. Lisaks sellele mängiti Eesti aja järgi laupäeva hilisõhtul Põhja-Ameerika jäähokiliiga NHL tähtedemäng. Seega võis kohalik jäähokifänn veeta soovi korral terve nädalavahetuse hokilainel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare