spot_img
-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 27 märts 2023
ArtikkelRapla jalgpallihall võõrustab võistlusi igal nädalavahetusel

Rapla jalgpallihall võõrustab võistlusi igal nädalavahetusel

Raplamaa jalgpallikool on alates jaanuari keskpaigast korraldanud nädalavahetuseti Rapla Taliturniiri nime all võistlusi lastele, mis kestavad aprilli alguseni. Kohalikele Raplamaa JK võistkondadele on tulnud konkurentsi pakkuma tiimid kogu Eestist.

Pühapäev, 5. veebruar Rapla jalgpallihallis. Sealsele väljakule on üles seatud kolm väiksemat platsi. Kahel nendest mängitakse 2015. aastal sündinud poiste ja ühel 2013. aastal sündinud tüdrukute turniiri. Poiste turniiril osalevad korraldaja kõrval veel FC Kuressaare, Keila JK, Tabasalu JK, Tallinna FC Flora, FC Kose, Nõmme Kalju FC, Lõuna-Läänemaa JK ja Saku Sporting. Mitmel neist on väljas lausa mitu võistkonda. Poisid siblivad väljakul, treenerid hõikavad juhtnööre ja lapsevanemad ergutavad mängijaid. Et selles olukorras veidi orienteeruda, tuleb kõigepealt aeg maha võtta. Ja aega on, sest turniir kestab ennelõunast kuni õhtupoolikuni.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused