9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
ValladRapla valdSadolini spordihoonet asus juhtima Jaan Schmidt

Sadolini spordihoonet asus juhtima Jaan Schmidt

SA Rapla Spordirajatised uueks tegevjuhiks sai Jaan Schmidt, kelle esimene tööpäev oli 1. veebruaril. SA Rapla Spordirajatised tegeleb Sadolini spordihoone, Alu spordihoone ja Vesiroosi terviseraja haldamisega.
Jaan Schmidt on viimati juhtinud SA-s Sakala Teatrimaja, osalenud riigihangete korraldamises, eelarvete koostamises ning vastutanud vara korrashoiu ja lisarahastuste taotlemise ning aruandluse eest. Rapla vald teatas, et uus juht on seadnud endale eesmärgiks kaardistada kõikide sihtasutuse hoonete ning rajatiste olukord, seni tehtu ning tulevikuplaanid. Veel on esimeses järjekorras Schmidti ülesanneteks teha endale selgeks omaniku (Rapla vallavalitsus) ning huvigruppide ootused sihtasutusele, samuti võimalused ning potentsiaalsed allikad lisarahastuseks. Lõpuks tuleb tal esitada sihtasutuse nõukogule nägemus järgmiseks viieks aastaks SA Rapla Spordirajatised arengust.
“Ta peab enda tugevuseks uute algatuste käivitamist ning elluviimist, mistõttu on Rapla valla üks eesmärke – rajada Raplasse staadion koos taristuga – talle huvipakkuv väljakutse igapäevase SA juhtimise kõrval,” seisab Rapla valla teates.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare