spot_img
-1.7 C
Rapla
Pühapäev, 2 apr. 2023
ValladRapla valdSulgpalliklubi Valge Hani treener tuli Eesti meistriks

Sulgpalliklubi Valge Hani treener tuli Eesti meistriks

Pühapäeval, 5. veebruaril selgusid Eesti meistrid sulgpallis. Meeste üksikmängus tuli Eesti meistriks Rapla sulgpalliklubi treener Karl Kert.
Kert murdis selle võiduga Raul Musta valitsemisaja, mis kestis tervelt 17 järjestikust aastat. Meeste üksikmängu finaalis just nemad vastamisi läksidki – Valge Hane praegune treener Karl Kert ja endine treener Raul Must. Avageimis alustas Must kindlamalt, saavutades paaripunktilise edu ja juhtides intervalliks 11:9. Tasapisi tuli Kert siiski mängu tagasi ja võrgumänguga kindlustas endale esimese geimi 21:19.
Teises geimis läks Must juhtima 8:1 ja joogipausile minnes oli tablool seis 11:6. Seda eduseisu hoidis Must kindlalt ja võitis geimi 21:15. Otsustavas geimis alustas Kert kindlamalt ja pooltevahetusel oli seis tema kasuks 11:7. Must jõudis küll seisul 15:14 ühe punkti kaugusele, kuid sellest ei piisanud. Kert kindlustas oma esimese meistritiitli pärast ühetunnist mängu seisuga 21:16.
Naiste üksikmängus võitis oma seitsmenda meistritiitli kindlalt Kristin Kuuba.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused