spot_img
0.5 C
Rapla
Pühapäev, 26 märts 2023
ValladMärjamaa valdAasta pereettevõtte tiitel läks Juurimaa tallile

Aasta pereettevõtte tiitel läks Juurimaa tallile

Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsioonil on traditsioon valida väikeettevõtjate seast parimad. Raplamaa ettevõtted olid samuti nomineeritud ning ühes kategoorias – ”Põlvkondade ühisjõud” – tuli ka võit.

Konkursil “Eesti Ettevõtlik Vaim 2022” valiti 8. veebruaril aasta silmapaistvad väikeettevõtted ja koostööorganisatsioonid. Kokku on konkursil 8 kategooriat.
„Põlvkondade ühisjõu” kategoorias tunnustatakse ettevõtet, kus on toimunud edukas põlvkondade vahetus ja nooremad pereliikmed on omandanud vajalikke teadmisi kõrg- või kutsekoolis ning löövad aktiivselt ettevõttes kaasa. Ühtlasi peab ettevõte olema majanduslikult edukas tööandja.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused