12.2 C
Rapla
Reede, 12 apr. 2024
ValladRapla valdLustlik sõbrapäeva talvetrall Kaius

Lustlik sõbrapäeva talvetrall Kaius

Talviselt karge pühapäev möödus Kaius tõelise lusti saatel. Etteruttavalt tähistati sõbrapäeva, kus lapsed said koos emade-isade ja vanaemade-vanaisadega teha mitmeid lõbusaid tegevusi alates kaartide meisterdamisest naelalöömise ja tule kustutamiseni.

MTÜ Kaiu Kodukant korraldatud sõbrapäeva talvetrall sai stardi keskpäeval, kui kõige väiksemaid trallitajaid oli tervitama tulnud valge kass Miisu. Hiirekuninga juhendamisel visati koos eri värvides palle ämbritesse, millega võitis iga osaleja väikese auhinna. Samal ajal startis teiselpool staadionit terviserajale hobune reega. Sõit suksuga osutus päeva jooksul väga populaarseks, soovijaid oli palju ja oldi nõus külmast hoolimata järjekorraski ootama.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare