spot_img
4.4 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Rapla vald
10. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 9. veebruari õhtul lõi 54-aastane joobes mees Raplas kaupluses 35-aastast meest, kes sai viga.
13. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 11. veebruaril tõukas 59-aastane mees kodus oma 38-aastast poega, kes sai viga, ja lõhkus ära pojale kuuluva muusikakeskuse.

Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Kannatanu jäi ukse ja seina vahele kinni
7. veebruaril kell 15.19 sõitsid päästjad Rapla valda Kuimetsa külla Vahastu teele, kus inimene oli oma toas ratastoolist nii õnnetult kukkunud, et jäänud ukse ja seina vahele kinni, nii et ust ei saanud enam lahti lükata. Päästjad avasid ettevaatlikult ukse, pugesid tuppa ning eemaldasid kannatanu ukse tagant, nii et meedikud pääsesid inimesele ligi. Lõpuks aitasid päästjad kannatanu kiirabiautosse tõsta.

Puud teel
10. veebruaril kell 6.26 sõitsid päästjad Märjamaa valda Naravere külla teele kukkunud puud eemaldama. Kell 6.53 käisid päästjad Rapla vallas Järlepa külas, kus suur puu oli teele kukkunud ja sulgenud mõlemad suunad. Päästjad eemaldasid takistuse.

Tahmapõlengud korstnas
10. veebruaril kell 10.41 kutsuti päästjad Märjamaa alevisse Sauna tänavale kustutama tahmapõlengut korstnas. Päästjate saabumise ajaks oli tahmapõleng juba kustunud. Päästemeeskond kontrollis korstnajala üle, kuid mingit ohtu nad ei tuvastanud. Elanikku nõustati ning keelati küttekolde kasutamine kuni korstnapühkija tulekuni.
Samal päeval kell 14.20 sõitsid päästjad Märjamaa valda Suurkülla kustutama tahmapõlengut soojamüüris. Ka seal oli päästjate kohale saabudes põleng juba kustunud. Selgus, et tugeva tuule tõttu oli tõmme küttekoldes väga tugev, mistõttu süttis soojamüüris tahm. Päästjad kontrollisid korstnajala pööningul üle, kuid mingit ohtu ei olnud. Nad nõustasid elanikku ning palusid kutsuda korstnapühkija, kes süsteemi üle kontrollib.

Rippuv elektriliin
10. veebruaril kell 16.50 sõitsid päästjad Rapla valda Pirgu külla, kus elektriliin rippus ohtlikult tee kohal. Kuna liinil oli mitu posti maha kukkunud, vajuski see nii madalale, et veoautod sealt enam läbi ei mahtunud. Päästjad märgistasid ohuala lintidega. Sündmusest teavitati maanteeametit.

Sõiduautod kraavis
11. veebruaril kell 12.18 kutsuti päästjad Rapla valda Atla külla, kus sõiduauto oli libeduse tõttu teelt välja sõitnud. Päästjad likvideerisid sõidukil süttimisohu ning tõmbasid auto ratastele. Kiirabi vaatas sõidukis viibinud inimesed kohapeal üle.
Samal päeval kell 16.54 sõitsid päästjad Kohila valda Aespa alevikku Suvila teele, kus sõiduauto oli kraavi sõitnud. Päästjad likvideerisid sõidukil süttimisohu ning puhastasid tee. Õnnetuses keegi vigastada ei saanud.

Lääne päästekeskus

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused