27.7 C
Rapla
Teisipäev, 28 mai 2024
SportRapla korvpallikooli U16 neiud tegid ajalugu

Rapla korvpallikooli U16 neiud tegid ajalugu

Pühapäeval, 12. veebruaril mängiti Unibet Arenal enne Eesti naiste rahvuskoondise mängu Kreeka vastu ära eelmise kalendriaasta lõpus pidamata jäänud tüdrukute U16 vanuseklassi karikafinaal.

Karikavõitjaks krooniti Rapla Korvpallikooli neiud, kes mängisid finaalis 71:45 (17:13, 13:11, 20:13, 21:8) üle Audentese Spordiklubi/TSK.
“Eks nendes koosseisudes olime pigem favoriidid, aga samas oli meil ka üks lüli puudu,” tõdes treener Kaia Milling. “Olime selle võidu ära teeninud. Kõik tüdrukud on vaeva näinud. Eks spordis on nii, et ükskord on üks puudu ja siis teine puudu. Kasutasime olukorra ideaalselt ära, aga muidugi tahaks Audentesega ikka nii madistada, et neil oleks rohkem mänguvormides ja vähem dressides mängijaid.”
Treeneri hinnangul on igal juhul Rapla jaoks tegemist ajaloolise võiduga, kuna tema ei mäleta, et praeguse Rapla korvpallikooli ajal tüdrukute hulgas U16 või vanemates vanuseklassides oleks meile varem karikas tulnud. “Ma püüdsin selle peale mõelda ja arvan, et U16 ning edasi pole karikat varem võidetud. Oleme finaalis mänginud küll, aga alati kaotanud. U14 vanuses olen ma ise ka kunagi võitnud, aga vanemates mitte. Igal juhul ajalooline saavutus. Meie naudime.”
Rapla poolel tõusis 19 punkti, 13 lauapalli, 4 resultatiivse söödu, 4 vaheltlõike ja 3 viskeblokeeringuga edukaimaks Lisandra Vetesina, kes valiti ka kohtumise kõige väärtuslikumaks mängijaks. Naiskonda kuulusid: Liseth Vain, Lorelii Estaal, Liis Liibak, Lisann Terras, Elis Aarma, Bia Aller, Kristina Yakovleva, Lisandra Vetesina, Mia Liis Lindal, Kärt Kõiv, Emma-Mia Küttis. Peatreener Kaia Milling, abitreener Aivar Liibak ja ÜKE treener Indrek Ruut.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare