spot_img
-1.7 C
Rapla
Pühapäev, 2 apr. 2023
UudisedKaja Kallas ja Marko Mihkelson rõhuvad riigi julgeolekule

Kaja Kallas ja Marko Mihkelson rõhuvad riigi julgeolekule

Piret Linnamägi

Sõbrapäeval kohtusid peaminister Kaja Kallas ja Riigikogu liige Marko Mihkelson Varbola rahvamajas rahvaga. Mõlemad poliitikud olid siin ka neli aastat tagasi, kui pearõhk oli samuti eelolevatel Riigikogu valimistel.

Enne rahva ette astumist oli peaministril lähedal asuvas metsas kohtumine metsameeste ja -töösturitega. Kaja Kallase ringkäiku kajastas ka üks Saksa ajakirjanik.
Rahvamaja saali oli kogunenud üle kolmekümne erinevas eas kuulaja. Kuna kohtumine leidis aset mõni tund pärast keskpäeva, polnud tööl käivatel inimestel võimalik osaleda, kuid tuli ka mõista peaministri tihedat töögraafikut ning leppida olukorraga.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused