spot_img
-1.7 C
Rapla
Pühapäev, 2 apr. 2023
UudisedKodusel galal tänati maakonna kõige säravamaid laternaid

Kodusel galal tänati maakonna kõige säravamaid laternaid

Alates aastast 2018 on Raplamaa Omavalitsuste Liit (ROL) ja kultuurkapitali Raplamaa ekspertgrupp ühiselt maakonna inimesi tänanud. Seekordne tänugala „Raplamaa tänab” leidis aset 17. veebruaril Kehtna kutsehariduskeskuses.

Õhtujuht Marek Sadam sõnas, et kuigi õhtu on pidulik, olgu see ka mõnus ja kodune. Pidulik meeleolu algas juba kutsekooli peahoonele lähenedes. Küünaldega valgustatud trepiesine tekitas tunde vabariigi aastapäeva tähistamisest ja eks oligi selle tänuõhtu üks osa ka klaase kokku lüües üksteisele head vabariigi aastapäeva soovida.

Õdusa meeleolu tekitas saali kujundus kaunite lilleseadete ja lava täitva kohvrite-laternate kompositsiooniga. Oma osa andis juurde Sadama oskus õhtut juhtida ja oma laule esitada niimoodi, et rahvas kaasa laulis. Laulude vahelised tekstid mänglesid mõnusa absurdi piiril, pannes igaühe vähemalt muigama, kui mitte lausa naerma.

Kultuurkapitali Raplamaa ekspertgrupp andis välja kaheksa aastapreemiat, viis kultuuripreemiat, kultuuripärli auhinna ja elutööpreemia. ROL andis välja kolm tervise- ja sotsiaalvaldkonna tunnustust, kolm hõbedast vapimärki, ühe kuldse vapimärgi ja Rapla Redeli.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused