9.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
18. veebruaril kella 12.50 ajal juhtus liiklusõnnetus Sutlema külas Tõdva – Hageri tee 13. kilomeetril, kus 43-aastase mehe juhitud sõiduauto Honda HR-V sattus külglibisemisse ja põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Toyota RAV4, mida juhtis 77-aastane mees. Honda juht, Toyota juht ja Toyotas kaasreisijana viibinud 75-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Märjamaa vald
19. veebruari õhtul sai politsei teate, et kahe mehe vahel tekkis rüselus, millesse sekkus kolmas mees. Kaks meest lõid kolmandat, 52-aastast meest, mille tulemusena sai too viga.

Allikas: Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Ülekuumenenud autod
14. veebruaril kell 12.13 teatati põlevast sõiduautost Kehtna vallas Mukri külas Mukri loodusraja parklas. Päästjate kohale saabudes oli tulekahju juba kustunud, seega jahutati auto salong maha ning sõiduk kontrolliti veel kord üle. Selgus, et auto omanik oli läinud koeraga metsa vahele jalutama ning tagasi tulles leidnud eest suitseva sõiduki.
Samal päeval kell 13.17 sõitsid päästjad Kohila valda Aespa alevikku Orava tänavale, kus sõiduauto oli hakanud pärast käivitamist suitsema. Päästjate kohale jõudes oli omanik tule käsikustutiga juba maha saanud, nii et neil jäi üle sõiduk vaid üle kontrollida. Selgus, et süttinud oli summuti isolatsioon.

Suitsev tuhaämber koridoris
18. veebruaril kell 1.34 teatati häirekeskusele, et Märjamaa vallas Laukna külas on kahekordse maja trepikoda suitsu täis. Päästjad sisenesid ühte korterisse, kus võis võimalik tulekolle olla, kuid korteris tulekahju ei olnud. Päästjad leidsid otsingute käigus koridorist suitseva tuhaämbri, mis viidi õue. Kiirabi vaatas üle korteriomaniku, kelle ukse taga ämber seisis, kuid tema tervisega oli kõik korras. Päästjad paigaldasid korterisse ka suitsuanduri, kuna varem ei olnud omanik päästjaid elamisse lubanud.

Teele kukkunud puud
18. veebruaril kell 13.28 sõitsid päästjad Kohila valda Vilivere külla teele kukkunud puud eemaldama.
19. veebruaril kell 10.30 käisid päästjad Kehtna vallas Palukülas teele kukkunud puud eemaldamas. Päästjad saagisid takistuse läbi ja puhastasid tee. Kell 11.02 said päästjad uue väljakutse Palukülla, kus järjekordne puu oli teele kukkunud. Päästjad eemaldasid selle sõiduteelt.

Elektrikilp põles
18. veebruaril kell 20.12 sõitsid päästjad Märjamaa valda Kivi-Vigala külla, kus kahekorruselises majas põles elektrikilp. Kohapeal selgus, et süttinud oli jaotuskilbi all olev harukarp. Põlengu oli korteriperemees käepäraste vahenditega päästjate saabumise ajaks juba kustutanud. Päästjad jäid sündmuskohale kuni valveelektrikute saabumiseni, kes süsteemi üle kontrollisid.

Allikas: Lääne päästekeskus

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare