spot_img
0.5 C
Rapla
Pühapäev, 26 märts 2023
UudisedRaplamaalased saavad tulumaksu tagasi 4,3 miljonit eurot

Raplamaalased saavad tulumaksu tagasi 4,3 miljonit eurot

Raplamaalastel on põhjust oodata tuludeklaratsioonide tagasimaksete algust. Teisipäeva, 21. veebruari hommikuse seisuga oli oma deklaratsiooni esitanud 12 612 raplamaalast. Nendele kuuluv tagasimaksete summa on 4 322 907 eurot.

Lihtne arvutus näitab, et keskmiselt tähendab see igale deklaratsiooni esitanud inimesele 342 euro suurust tagasimakset. Samas tasub mainida, et juurdemaksmisele kuuluv summa on teisipäeva hommikuse seisuga 228 228 eurot. Suur osa deklaratsioone esitati internetikeskkonnas, kuid oli ka neid, kes tegid seda paberi peal kontoris. Terve Eesti peale on siiamaani esitanud oma deklaratsiooni e-MTA-s 99,1 protsenti inimestest ning ülejäänud on teinud seda paberi peal. 2022. aasta tulude deklareerimine algas ametlikult 15. veebruaril.

Olulised kuupäevad:
28. veebruar – algab tulumaksu tagastamine e-MTA-s deklaratsiooni esitanud klientidele.
17. märts – algab tulumaksu tagastamine deklaratsiooni pabervormil esitanud klientidele.
2. mai – tuludeklaratsiooni esitamise tähtpäev.
2. oktoober – juurdemaksmisele kuuluva tulumaksu tasumise ja enammakstud tulumaksu tagastamise tähtpäev.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused