spot_img
5.5 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
UudisedValjo Tooming sai kolonelleitnandi auastme

Valjo Tooming sai kolonelleitnandi auastme

Kaitseliidu Rapla maleva eelmine pealik Valjo Tooming sai uue auastme. Varem majori auastet kandnud Tooming on nüüd kolonelleitnant.

Uusi sõjaväelisi auastmeid annab vabariigi president välja tavapäraselt enne 24. veebruari. Seekord allkirjastas president Karis käskkirja, millega annab uued sõjalised auastmed 262 tegev- ja reservväelasele. Teiste seas ülendas riigipea koloneli auastmesse Tarmo Kundla, mis on kõrgeim selle käskkirjaga väljaantud auaste.

Vastavalt kaitseväeteenistuse seadusele annab ohvitseri auastmeid Vabariigi President kaitseväe juhataja ettepanekul, kaitseväe juhataja auastme puhul kaitseministri ettepanekul. Käskkirja kõikide uute auastmete saajatega saab lugeda veebilehel president.ee.

Valjo Tooming oli Kaitseliidu Rapla maleva pealik aastail 2018 kuni 2022.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused