spot_img
3.3 C
Rapla
Laupäev, 1 apr. 2023
ValladKehtna valdValtu spordimaja võõrustas Eesti parimaid noori lauatennisemängijaid

Valtu spordimaja võõrustas Eesti parimaid noori lauatennisemängijaid

Laupäeval, 18. veebruaril selgusid Valtu spordimajas Eesti U21 meistrid lauatennises. Pealtvaatajad said näha tõeliselt kõrget taset, sest kohal olid Eesti parimad noored mängijad. Võitjad selgitati meeste ja naiste individuaalarvestuses ning paarismängus.

2023. aasta individuaalsed Eesti MV U21 vanuseklassis olid pühendatud Eesti Olümpiakomitee 100. sünnipäevale. Võistlusel esikolmikusse jõudnud sportlased teenisid EOK 100 erikujundusega Eesti meistrivõistluste medalid. Võistlustel osales 19 meesmängijat ning üheksa naist. Meeste üksikmängu finaalis läksid vastamisi Markkos Pukk ja Madis Moos ning tulemusega 3:0 võitis Pukk, kes sellega krooniti ka Eesti U21 meistriks. Naiste üksikmängus tuli meistriks Alina Jagnenkova, kes alistas finaalis 3:0 Maria Žavoronkova.

Meeste paarismängus tulid Eesti meistriteks Markkos Pukk ja Märt Kurvet. Tütarlaste arvestuses krooniti paarismängus meistriteks Alina Jagnenkova ja Vitalia Reinol. Lisaks selgitati võitjad ka segapaarismängus ning seal saatis edu Pert Marten Lehtlaant ja Raili Nurgat.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused