24.9 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
TVPodcast: Artur Ojasalu pälvis tunnustuse tervise edendaja 2022

Podcast: Artur Ojasalu pälvis tunnustuse tervise edendaja 2022

See jagu on avaldatud ja seda saab kuulata kõikjal, kus sinu netisaade on saadaval.
Pidulikul galaõhtul “Raplamaa tänab 2023” tunnustati tublisid raplamaalasi, kelle tegevus on jäänud paljudele silma. Artur Ojasalu korraldas 2021. ja 2022. aasta kevadel üritust “Raplamaa liigub”. Selle puhul pälvis ta tunnustuse Raplamaa tervise edendaja 2022. Seekordses Raplamaa Sõnumite podcasti osas ongi külas just Ojasalu, kes töötab igapäevaselt Kohila spordikeskuse juhatajana. Arutleme inimeste liikumisharjumuste üle ning mõtiskleme kui palju on kasu taolistest kampaaniatest nagu “Raplamaa liigub” või üleriiklikust kampaaniast “Liikumisaasta”. Kuidas ikkagi suunata inimesi rohkem liikuma? Vestlust suunab Raplamaa Sõnumite ajakirjanik Siim Jõgis.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare