spot_img
2.7 C
Rapla
Laupäev, 1 apr. 2023
ValladRapla valdKorvpalli vestlusõhtul küsiti, kas Eesti on korvpalliriik

Korvpalli vestlusõhtul küsiti, kas Eesti on korvpalliriik

Seekordne korvpalli vestlusõhtu vaatas Rapla korvpalli kõrval ka Eestit tervikuna. Mõtteid jagasid teiste seas Eesti meeste koondise peatreener Jukka Toijala, Eesti naiste korvpalli koondise peatreener Kaspars Majenieks ja mitme korvpalliklubi eestvedajad.

Vestlusõhtu oli jagatud kolmeks osaks. Esimeses osas arutlesid Avis Utilitas Rapla korvpallimeeskonna peatreener Arnel Dedic, Eesti korvpallikoondise peatreener Jukka Toijala ja naiste rahvuskoondise peatreener Kaspars Majenieks selle üle, mis teeb ühest riigist korvpalliriigi ja kas Eesti võiks seda tiitlit kanda. Vestlust juhtis Ivar Jurtšenko.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused